013 22 90 64
Van maaien tot snoeien en herbeplanten

Laat uw tuin onderhouden door een échte vakman

Regelmatig onderhoud van uw tuin zorgt voor gezondere beplanting en geeft u een weelderige groei en bloei. Uiteraard moet u hieraan heel wat tijd spenderen en bij de meeste mensen is dit nu net het probleem. Ons drukke leven laat vaak niet langer toe urenlang onkruid te verwijderen of hagen en struiken tijdig te snoeien.

Maak uw leven daarom niet nog drukker dan het al is en kies ervoor om uw tuin te laten onderhouden te Herk-de-Stad en Limburg door Pollaris Frieda. Wij zorgen voor een directe aanpak van alle nodige tuinklussen en maken uw tuin opnieuw aantrekkelijk.

Wenst u nog een gedeelte van de tuinwerken voor eigen rekening te nemen? Dit kan! U beslist zelf welke werken u liever aan ons over laat en welke werken u graag zelf wil uitvoeren. Zo kan u bijvoorbeeld opteren om de zwaardere taken zoals snoeiwerken aan ons te delegeren en de beplanting en het maaien van het gras zelf te doen.

Ook vaste onderhoudsbeurten vormen bij ons geen probleem. Wij bespreken meteen op welke tijdstippen van het jaar u ons wenst in te schakelen en wij voegen de afgesproken werken toe aan onze planning. Zo bent u zeker dat uw tuin en het regelmatig onderhoud ervan nooit vergeten worden.

Bel of mail ons meteen voor meer info en ontdek onze gunstige tarieven.

 


Jarenlange ervaring

Persoonlijke offerte

Snelle
service